Czekolada Przeorska
Czekolada Przeorska
Czekolada Przeorska mleczna z orzechami laskowymi
Skład: czekolada mleczna 93% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka z proszku (z mleka), odwodorniony tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; aromat: wanilina), 7% orzechy laskowe, masa kakaowa 33% minimum, składniki mleka 15% minimum. Produkt może zawierać orzechy: włoskie, ziemne, pistacje, migdały oraz łubin.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna - 541kcal/2296kJ
Tłuszcz - 33,7g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone - 18,0g
Węglowodany - 54,0g
W tym cukry - 52,1g
Białko - 6,3g
Sól - 0,25g
Masa netto: 100g
Producent: PW Łuczniczka Sp. z o.o., ul. Przemysłowa 10,89-500 Tuchola